Οι εργαζόμενοι στο ΚΠΑ2 Λάρισας ΚΠΑ2 Βόλου ΚΠΑ2 Τρικάλων ΚΠΑ2 Καρδίτσας ΚΠΑ2 Λαμίας ΚΠΑ2 Γρεβενών ΚΠΑ2 Καρπενησίου ΚΠΑ2 Καλαμπάκας ΚΠΑ2 Αλμυρού ΚΠΑ2 Ελλασόνας στην Περ/κή Διεύθυνση και στις Εκπαιδευτικές Μονάδες σας καλοσωρίζουν στον ιστότοπό τους

9 Απρ 2013

Ενημερωτικό Δελτίο Συνεδρίασης του Δ.Σ. την Τετάρτη 03-04-2013

Την Τετάρτη 03-04-2013 πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης.

Το Δ.Σ. της Ένωσης με αφορμή την  συνάντηση όλων των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων στην Αθήνα ενόψει των εργασιών του 30ου τακτικού συνεδρίου της Ομοσπονδίας αποφάσισε την πραγματοποίηση ενός έκτακτου συμβουλίου το οποίο θα συζητήσει αποκλειστικά για τα θέματα τα οποία θα κατατεθούν στους συνέδρους από την μεριά της Ένωσής μας.

Συζητήθηκε το ζήτημα της απαξίωσης των συμβουλευτικών διαδικασιών σαν ένα πλαίσιο αρμοδιοτήτων του Οργανισμού, και αποφασίστηκε η σύνταξη και αποστολή εγγράφου στην Περιφερειακή Διεύθυνση με κοινοποίησή του στην Διοίκηση και στην Ομοσπονδία εργαζομένων του ΟΑΕΔ.

Έγινε εκτεταμένη συζήτηση για τα αποτελέσματα, των πρόσφατων απεργιακών κινητοποιήσεων όλα τα  μέλη εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την συμμετοχή των συναδέλφων και αποφασίστηκε η σύνταξη ενός ευχαριστήριου εγγράφου προς όλους τους συναδέλφους.

Αποφασίστηκε και συζητήθηκε η διοργάνωση εκδρομής για τα μέλη της Ένωσης στις 13-05-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου