Οι εργαζόμενοι στο ΚΠΑ2 Λάρισας ΚΠΑ2 Βόλου ΚΠΑ2 Τρικάλων ΚΠΑ2 Καρδίτσας ΚΠΑ2 Λαμίας ΚΠΑ2 Γρεβενών ΚΠΑ2 Καρπενησίου ΚΠΑ2 Καλαμπάκας ΚΠΑ2 Αλμυρού ΚΠΑ2 Ελλασόνας στην Περ/κή Διεύθυνση και στις Εκπαιδευτικές Μονάδες σας καλοσωρίζουν στον ιστότοπό τους

20 Δεκ 2012

Μάθε πότε θα πάρεις σύνταξη!

alt
Από τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012 οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μαθαίνουν το πότε θεμελιώνεται το συνταξιοδοτικό τους δικαίωμα μέσω ειδικής εφαρμογής που θα λειτουργεί στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Το εν λόγω ηλεκτρονικό εργαλείο θα φέρει την ονομασία «Οδηγός Θεμελίωσης Συνταξιοδοτικού Δικαιώματος» και θα παρέχει πληροφορίες βάσει των νέων συνταξιοδοτικών διατάξεων του ν. 4093/2012.
Επιπλέον, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του ΙΚΑ, εργασίες βελτίωσης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του τομέα συντάξεων επιτελούνται στην ιστοσελίδα, με στόχο τη σύνδεση όλων των εργαλείων με τα στοιχεία αποδοχών και ημερών ασφάλισης, τα οποία κρατούνται στο ολοκληρωμένο πληροφορικό σύστημα για κάθε ασφαλισμένο.
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ο οδηγός θεμελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος θα συνδεθεί με τις ηλεκτρονική αίτηση για σύνταξη και την παρακολούθηση της πορείας της αίτησης συνταξιοδότησης και της αίτησης για προσδιορισμό χρόνου ασφάλισης.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου