Οι εργαζόμενοι στο ΚΠΑ2 Λάρισας ΚΠΑ2 Βόλου ΚΠΑ2 Τρικάλων ΚΠΑ2 Καρδίτσας ΚΠΑ2 Λαμίας ΚΠΑ2 Γρεβενών ΚΠΑ2 Καρπενησίου ΚΠΑ2 Καλαμπάκας ΚΠΑ2 Αλμυρού ΚΠΑ2 Ελλασόνας στην Περ/κή Διεύθυνση και στις Εκπαιδευτικές Μονάδες σας καλοσωρίζουν στον ιστότοπό τους

14 Μαρ 2013

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε,

    Στο αναμενόμενο για ψήφιση Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εργασίας με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι προστέθηκαν απαράδεκτες διατάξεις που καταλύουν κάθε έννομη τάξη και καταργούν υφιστάμενες διατάξεις του Δημ/κού κώδικα, αφού ουσιαστικά θεσμοθετούν, κατ΄ εξαίρεση και μόνο για τους υπαλλήλους των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης …ειδικό πειθαρχικό που προσβάλει βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μας θέτοντας αντισυνταγματικές (ιδιώνυμες) ρυθμίσεις πέραν του ισχύοντος πειθαρχικού δικαίου που ισχύει για όλο το Δημόσιο.

     Για παράδειγμα στο άρθρο 9 άλλη πειθαρχική μεταχείριση έχει η αμέλεια και παράληψη των υπαλλήλων του λοιπού Δημόσιου Τομέα κι άλλη (αυστηρότερη) των υπαλλήλων των ασφαλιστικών Οργανισμών ή κατά το αρ. 10 θεσπίζεται ιδιαίτερη ποινή κλπ.
     Όλες αυτές οι σπασμωδικές και βιαστικές κινήσεις έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν τους υπαλλήλους και ουσιαστικά να μεγαλώσει ο αριθμός υποψηφίων για απολύσεις.
      Για όλα τα παραπάνω καλούμε όλους τους συναδέλφους να είναι σε πλήρη ετοιμότητα με πρώτη προτεραιότητα την τρίωρη στάση εργασίας μόλις γνωστοποιηθεί η ημερομηνία κατάθεσης του Ν/Σ στην αρμόδια της Βουλής.
    Συνημμένα σας στέλνουμε αντίγραφο του απαράδεκτου Ν/Σ καθώς και κοινή Ανακοίνωση όλων των Ομοσπονδιών εποπτείας του Υπουργείου εργασίας την οποία συναποφασίσαμε σε κοινή σύσκεψη στις 13/3/13.  
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΡ.  ΚΑΡΔΑΡΗΣ
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠ. ΤΣΑΛΑΒΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου